Benvinguts!!!

Aquest és el bloc dels Menuts de l'escola Pompeu Fabra de Cunit. En ell, anirem penjant fotos, informació, notícies importants... Desitgem que us agradi i gaudiu navegant-hi!!!

L'equip de mestres d'Educació Infantil


Etiquetes

dimarts, 26 de juny del 2012

HEM PINTAT EL PATI

Aquesta setmana, els nens  i les nenes d'Educació infantil amb la col·laboració dels nostres pares i mares hem pintat el pati!!! Hem pintat personatges de contes per donar alegria al pati i fer-lo més nostre. Per això ens hem repartit la feina en tres dies:

  • Dilluns, els pares i les mares dels nens i de les nenes de P3 van venir a ajudar-nos a pintar en Tabalet, la seva mare, la Marieta Cuacurta, la serp, el Bou i en Patufet. Ens va quedar molt xulo!!!




  • Dimarts, van ser el pares i les mares de P4 els que ens van ajudar a pintar els 3 Porquets. Que bonics que ens van quedar!!!




  • I dimecres, els pares i les mares de P5 ens van ajudar a pintar a la Caputxeta, al Llop i l'Àvia. Ens va queda d'allò més maco!!!





Des del cicle volem agrair a tots aquells que han fet possible que aquest bonic projecte fos possible. Gràcies a l'Ampa per la pintura, al Paco per pintar-nos la pared, al Javi per fer-nos els dibuixos i a tots els Pares i Mares per la vostra col·laboració!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada