Benvinguts!!!

Aquest és el bloc dels Menuts de l'escola Pompeu Fabra de Cunit. En ell, anirem penjant fotos, informació, notícies importants... Desitgem que us agradi i gaudiu navegant-hi!!!

L'equip de mestres d'Educació Infantil


Etiquetes

diumenge, 7 d’octubre del 2012

Benvinguda tardor!!!

Ha arribat la tardor. Poc a poc el paisatge es transformarà de grog, taronja i marró i els arbres perdran les fulles. També arriba el temps de les castanyes i els panellets i els nens i les nenes d'Educació Infantil hem començat a preparar la festa de la castanyada. Aquí us deixem uns enllaços d'internet per anar ambientant-nos!!! Cliqueu sobre les imatges per accedir-hi.

La Castanyada



La Castanyera



Els Panellets

2 comentaris:

  1. Hola a tothom!!! Ja que Internet forma part de les nostres vides, qué millor que comparir-ho amb els nostres fills... amb aquesta temàtica que a casa nostra tant ens agrada i amb aquests enllaços tant didàctis i divertits hem gaudit d'una entretinguda estona. Us animo a tots a que ho compartiu amb els vostres fills. I com a suggerència podríeu penjar la recepta dels panellets per tot aquell que s'animi i no sàpiga fer-ne. Salutacions de Elsa i mare P4A.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens alegrem que hagueu gaudit d'aquestes activitats des de casa!!!
      Moltes gràcies per la suggerència! És una bona idea i en prenem nota. Tan aviat com puguem us pengem la recepta dels panellets per a que pugueu fer-los amb els vostres fills/es.

      Elimina