Benvinguts!!!

Aquest és el bloc dels Menuts de l'escola Pompeu Fabra de Cunit. En ell, anirem penjant fotos, informació, notícies importants... Desitgem que us agradi i gaudiu navegant-hi!!!

L'equip de mestres d'Educació Infantil


Etiquetes

dijous, 19 de juny del 2014

Visita de la llar d'Infants "El Trenet"

A principis de mes, ens van visitar els nens i les nenes de P2 de la Llar d'Infants "El trenet". Van esmorzar amb els nens i les nenes de P3 i vam ballar tots junts! Després van visitar les diferents aules d'infantil, on cada grup els hi havia preparat una sorpresa (poemes, balls...). Finalment, els hi vam fer una excursió per l'escola per ensenyar-los-hi la sala de psico, el menjador, la biblioteca... A la biblioteca vam tenir una sorpresa! Com que hi havia bibliopati, unes nenes de 6è s'estaven preparant la representació d'un conte i els hi van representar als menuts de la llar! 

Aquesta activitat la fem per a què els nens i nenes de la llar tinguin un primer contacte amb l'escola "dels grans". Esperem que aquest primer contacte fos tan agradable per ells com ho va ser per nosaltres. Gràcies per venir a visitar-nos Pirates i Mags!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada