Benvinguts!!!

Aquest és el bloc dels Menuts de l'escola Pompeu Fabra de Cunit. En ell, anirem penjant fotos, informació, notícies importants... Desitgem que us agradi i gaudiu navegant-hi!!!

L'equip de mestres d'Educació Infantil


Etiquetes

diumenge, 21 de desembre del 2014

Festa de comiat de la Ari

Hola famílies,
Com ja sabeu, durant el primer trimestre hem tingut a la Ari, una estudiant de pràctiques que ens ha acompanyat en les nostres primeres passes a l'escola.
La Ari, a part d'ensenyar-nos moltes coses sobre el nostre nom, ha compartit tots els moments especials de la nostra aula per això, costa tant dir-li adéu.
Ella ens va regalar una festa de comiat amb música, globus, màscares i berenar!! i nosaltres li vam regalar un àlbum amb dibuixos i un vídeo de la seva estada entre nosaltres.
Gràcies per tot Ari, no t'oblidarem mai!!
Fins aviat. La classe de l'ós bru.

5 comentaris:

  1. Mi hijo Ismail habla mucho de Ari en casa la echará de menos!! Gracias Ari!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ismail i família!
      Gràcies per participar al bloc. La Ari ha format, i forma part de la nostra aula; estic segura que més d'un dia ens vindrà a visitar. Fins aviat!

      Elimina
  2. Una festa molt diver!!!
    Que tinguis molta sort i gràcies per tot!!
    Nora

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Nora i família!!
      Gràcies per fer un comentari al bloc. La veritat és que tots i totes trobarem a faltar molt a la Ari, perquè ens ha acompanyat dia a dia en el nostre treball a l'aula, ens ha ensenyat molt però, sobretot, ens ha estimat molt!!

      Elimina
  3. HOLAAA A TOTS GRÀCIES PER TOT!!! Jo també us trobo molt a faltar!! I tan que em passaré més cops! Vull veure com creixent els meus petits ossets bruns i gaudir més de la seva companyia juntament amb la Vicky i la Mònica! Us porto tots dins del meu cor de veritat sou genials!

    ResponElimina