Benvinguts!!!

Aquest és el bloc dels Menuts de l'escola Pompeu Fabra de Cunit. En ell, anirem penjant fotos, informació, notícies importants... Desitgem que us agradi i gaudiu navegant-hi!!!

L'equip de mestres d'Educació Infantil


Etiquetes

dimarts, 10 de febrer del 2015

Regal a la Montse!

Hola famílies!
Com ja haureu llegit en alguna ocasió al bloc, la Montse, la nostra súper monitora de menjador, ens ha estat explicant contes per Nadal i a la sortida d'infantil a la biblioteca Marta Mata, va venir amb nosaltres i ens va regalar uns contes meravellosos. Ella sempre està al nostre costat ajudant-nos en tot i, avui, hem volgut demostrar-li el nostre agraïment i la nostra estima fent-li una sorpresa i regalant-li unes fotografies. Mireu què contenta s'ha posat.
T'estimem Montse!!

1 comentari:

  1. Bona tarda.
    És un honor llegir aquestes paraules venint de vosaltres, sobretot perquè valoro molt el desig que teniu de fer feliços als nens, l'estona que estan a l'escola, traient temps i idees perquè gaudeixin a més de aprender. I què dir dels nens? Que es van portar super bé i les fotos ho diuen tot, va ser una molt grata sorpresa que guardaré entre els meus millors records.

    Salutacions,
    Montse.

    ResponElimina