Benvinguts!!!

Aquest és el bloc dels Menuts de l'escola Pompeu Fabra de Cunit. En ell, anirem penjant fotos, informació, notícies importants... Desitgem que us agradi i gaudiu navegant-hi!!!

L'equip de mestres d'Educació Infantil


Etiquetes

dimecres, 11 de març del 2015

P3 visita l'hort!

Hola famílies!
La setmana passada, aprofitant que feia molt bon dia, vam sortir a visitar l'hort de l'escola. Quina va ser la nostra sorpresa en trobar al senyor "Pepe" que l'estava cuidant i ens va explicar les verdures que tenia plantades. Vam veure les faves, les pastanagues, els pèsols, etc. Vam poder regar, olorar, mirar, tocar i fins i tot, tastar; el senyor "Pepe" ens va regalar una pastanaga que vam portar a la classe i, després de netejar-la ens la vam menjar!

3 comentaris:

  1. Bon dia ossets bruns!! Com esteu? Cada dia que vaig a la universitat me'n recordo de vosaltres, bé molts cops... Us trobo a faltar sincerament, però sort d'aquest bloc tan xulo que puc veure totes les coses xules que heu fet i esteu fent! Les seriacions, els sucs de llimona i taronja, les visites de les famílies de l'Emma amb el Goffy, la Celeste i els instruments, la Dakota amb les divertides culleres de fusta i la Nora amb les tortugues! També he vist que esteu treballant les parts del cos i l'hort entre moltes altres coses, que la Vicky i la Mònica us estan essenyant! Espero que us porteu súper bé i aprengueu moltes coses amb un somriure a la cara!! D'aquí poquet ús vindre a veure!
    PETONS I UNA FORTA ABRAÇADA A TOTS VOSALTRES FAMÍLIA! I TAMBÉ A LES SENYORETES DEL CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL!! hehehe

    ARI

    ResponElimina
  2. Hola Ari!
    Quina alegria saber de tu. Als ossets els ha agradat molt el teu comentari. Et trobem molt a faltar i tenim ganes de que vinguis a visitar-nos, per veure què grans que ens hem fet i tot el que estem aprenent.
    Una forta abraçada guapa!!

    ResponElimina
  3. FET! Doncs un dia de la setmana del 6 al 12 d'abril em paso a fer-vos una visita! Un petò molt fort!

    ResponElimina